ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ρισκάρει το δελτίο του MEGA τα νούμερα του


Σε δοκιμασία θα μπει από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA που παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα. Kι αυτό διότι αλλάζει το lead in, δηλαδή το πρόγραμμα που προηγείται του δελτίου και αναπόφευκτα θα υποστεί κραδασμούς στην τηλεθέαση. 
Αυτήν την εβδομάδα τελειώνει το “Παρα πέντε” του Γιώργου Καπουτζίδη που.. έχει “παίξει” άπειρες φορές στην τηλεόραση και πάντα κάνει νούμερα (το προτιμά η πιτσιρικαρία) και στη θέση του – από Δευτέρα, θα μπει τηλεπαιχνίδι με τη Σμαράγδα Καρύδη.
Ο Καπουτζίδης μέχρι τώρα έδινε ώθηση στο κεντρικό δελτίο του MEGA και είχε τσιμπήσει τηλεθέαση σε σχέση με την περίοδο που το παρουσίαζε η Δώρα Αναγνωστοπούλου… Η αλλαγή όμως προγράμματος σε αυτές τις συνθήκες και κυρίως η αντικατάσταση ενός σίριαλ (με σταθερό κοινό), από ένα τηλεπαιχνίδι είναι ρίσκο. Ορθώς όμως το παίρνει η διοίκηση του καναλιού. Έτσι κι αλλιώς σύντομα θα ξέρουμε αν το κέρδισε ή το έχασε.
- από το enimerosi24