ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Σε ποια ψηφοδέλτια μπαίνουν(;) Καμπουράκης - Λιαρέλλης

Έντονες φήμες θέλουν τον Δημήτρη Καμπουράκη να είναι υποψήφιος στα Χανιά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μάλιστα η εφημεριδα «Παραπολιτικά» υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος έχει κάνει ήδη μια συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία πήγε πολύ καλά ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε το παρών και στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο, από το θάνατο του Κωνσταντίνου..
Μητσοτάκη. Οταν δε, οι συμπατριώτες του τον ρωτούσαν αν θα κάνει το βήμα από τη δημοσιογραφία στην πολιτική, εκείνος, ούτε το επιβεβαίωνε ούτε το διέψευδε!
Πάντως όπως σημειώνει η εφημερίδα ο Δημήτρης Καμπουράκης το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις επισκέψεις στη γενέτειρα του όπου η φήμη είναι πλέον διάχυτη μεταξύ των κατοίκων του νομού!
Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Καμπουράκης που φλερτάρει με την πολιτική. Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα το όνομα του Στρατή Λιαρέλλη ακούγεται όλο και πιο έντονα για μια θέση στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στη Λέσβο από τους κομματικούς παράγοντες του νησιού. Συμπληρώνοντας ότι ο δημοσιογράφος που διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του θα βολιδοσκοπηθεί και επισήμως από τα στελέχη της Νομαρχιακής οργάνωσης του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, προκειμένου να χριστεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου. Αφού η αναγνωρισιμότητα του θα βοηθήσει – σύμφωνα με τα ντόπια στελέχη, να «καπαρώσει» τη μια από τις τρεις έδρες του νησιού.
 - πηγή: enimerosi24