ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Τα απωθημένα των πολιτικών συντακτών

Κάτι έχουν πάθει οι πολιτικοί συντάκτες! Δεν εξηγείται αλλιώς… Προφανώς έχουν γκώσει με τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, με τις μεταρρυθμίσεις, τις καθαρές εξόδους και τις πιστοληπτικές γραμμές και το έχουν ρίξει στα ριάλιτι του ΣΚΑΙ!
Φυσικά και δεν ομολογούν ότι τα παρακολουθούν! Δυστυχώς όμως για αυτούς καρφώνονται κι ας το παίζουν, όπως είπε και ο Κοτζιάς.. (για τους Νεοδημοκράτες με το Σκοπιανό), παρθένες!
Πέρυσι γνωστός πολιτικός συντάκτης παρακολουθούσε φανατικά Survivor και έγραφε κάθε βράδυ – μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, εμβριθείς αναλύσεις για τη Λάουρα, τον Ντάνο και τα άλλα παιδιά στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας του με ψευδώνυμο!
Φέτος, άλλος πολιτικός συντάκτης το ‘χει ρίξει στο  «Power of love» που επίσης κάνει θραύση τα μεσημέρια στον ΣΚΑΙ… Από κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν σε ανάλυση του για τον Μητσοτάκη πετάει και ένα «Ποιος ειναι; ο Κυριάκος του Power of love»! Μόνο που για να φθάσεις στο σημείο να γνωρίζεις τον Κυριάκο του POL σημαίνει ότι είσαι φανατικός τηλεθεατής του ριάλιτι σχέσεων, διότι ο εν λόγω παίκτης, εκτός του οτι μπήκε τελευταία στο παιχνίδι, είναι και από τις περιπτώσεις που δεν τον πιάνει το μάτι σου λόγω του χαμηλού προφίλ που διατηρεί! Κατά συνέπεια μόνο κάποιος φανατικός τηλεθεατής γνωρίζει τον Κυριάκο και τη φίλη του Εύα!
Από την άλλη, πόσο Παπαχελά και «Ιστορίες» να αντέξεις! Θέλεις και το ριάλιτι του τούρκου! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε πώς κάνει εξωτερική πολιτική ο γείτονας!
Τα παραδείγματα όμως με τους πολιτικούς συντάκτες και τα ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν τελειώνουν εδω! Έτερος καππαδόκης και μάλιστα ιδιοκτήτης γνωστού και μεγάλου σάιτ, συζητάει με συνάδελφο του δημοσιογράφο και στην προσπάθεια του να εξηγήσει τη στάση της Φώφης, δανείζεται την περίπτωση της Ροδάνθης του Survivor! Και κάπου εκεί η κουβέντα τελειώνει!

- από το enimerosi24.gr