ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ενοχος ο Γιάννης Κουρτάκης για συκοφαντική δυσφήμηση...

...σε βάρος του εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα

Ενοχο έκρινε το Τριμελές Εφετείο Αθηνών τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία σε βάρος του εφοπλιστή Νικόλα Πατέρα, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης κατά συγχώνευση 18 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.
Στο επίκεντρο της δικαστικής..
απόφασης, και μετά απο ακροαματική διαδικασία που ξεκίνησε στα τέλη του 2017, βρέθηκαν δημοσιεύματα της στήλης «Πολιτικός Καφές» της εβδομαδιαίας εφημερίδας, στα οποία ο Γιάννης Κουρτάκης κατηγορούσε τον εφοπλιστή Πατέρα (τον αποκαλούσε «μικροεφοπλιστή») για διαπλεκόμενες σχέσεις με τον πρώην προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο.
Πέρυσι στα μέσα Μαΐου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, είχε καταδικάσει τον Γιάννη Κουρτάκη σε φυλάκιση 3 ετών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Τότε ο Νικόλας Πατέρας, ύστερα από πέντε μηνύσεις κατά του εκδότη των Παραπολιτικών, είχε παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο για να καταθέσει (δείτε ΕΔΩ πως είχε αντιδράσει ο Γιάννης Κουρτάκης).