ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Χατζηνικολάου: Πάρτε πίσω τον χαρακτηρισμό «φυλλάδα»

Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να αντιδράσει ο Νίκος Χατζηνικολάου σε μια αποστροφή του λόγου του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος ξαφνικά, και ενώ αναφερόταν στην κυβερνητική τακτική για το «Μακεδονικό», χαρακτήρισε «φυλλάδα» μια εφημερίδα χωρίς να την κατονομάσει, αλλά ήταν ολοφάνερο από τα συμφραζόμενα ποιαν εννοούσε. Ο γραμματέας της ΝΔ κλήθηκε να αποσύρει τον.. χαρακτηρισμό, κάτι που απέφυγε να κάνει δηλώνοντας: «Θα μου επιστρέψετε να έχω την άποψή μου».
Το θέμα δημιουργήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Χατζηνικολάου, στον Real fm, όταν συνομίλησε με τον τελευταίο προσκεκλημένο στο ραδιοφωνικό του δίωρο, τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο συνομιλητής του ανέφερε ότι «μαθαίνουμε κομμάτι-κομμάτι» τη συμφωνία με τους Σκοπιανούς «ή με ένα τρόπο που η κυβέρνηση σκαρφίζεται, και αναφέρομαι σε κυριακάτικο φύλλο, άκρως φιλοκυβερνητικής φυλλάδας, που παρουσίασε στην ουσία το περιεχόμενο της συμφωνίας».
Ήταν ολοφάνερο ότι εννοούσε το Documento το οποίο στην έκδοση της περασμένης Κυριακής είχε στο βασικό και αποκλειστικό θέμα του την ονομασία Severna Mekedonija.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport EΔΩ