ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Κι άλλος δημοσιογράφος άνοιξε εστιατόριο

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Σταύρος!

Κοίτα να δεις ρε φίλε, που ο ευγενής κλάδος της εστίασης δεν σταμάτησε ποτέ να θέλγει τους λειτουργούς της δημοσιογραφίας. Και στην ίδια περιοχή μάλιστα, εδώ στο «Κάτω Κολωνάκι» που λένε και τα βλαχαδερά που δεν ξεβλάχεψε ο Πιέρ Κωστό.
Κοντά λοιπόν, πολύ κοντά εκεί που κάποτε μεγαλούργησε το «Αλάτσι»..
του Σταύρου Θεοδωράκη, ένας παλαιός συνάδελφός του από τον ίδιο τηλεοπτικό δίαυλο αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην γαστρονομία. Και άνοιξε προ ολίγων ημερών ένα ανεβασμένο εστιατόριο στην εξαιρετικά μοδάτη τον τελευταίο καιρό οδό Αρχελάου.
Αν κρίνω από την κίνηση που βλέπω (κάθε βράδυ περνάω από μπροστά για να πάω σπίτι μου), το κοινό εξετίμησε σφόδρα τα εδέσματα και το σέρβις του ρεστωράν και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.
Εκ μέρους μας καλές δουλειές ευχόμαστε και να γίνει και καμιά έκπτωση στους συναδέλφους για να θυμόμαστε τα μεγαλεία άλλων εποχών!
- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη στην κυριακάτικη εφημερίδα Νέα Σελίδα 

σημ zoornalistas: Ο εν λόγω παρουσίαζε εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο σε μεγάλο κανάλι. Τώρα, μετά το εστιατόριο ίσως μεταπηδήσει και στην πολιτική. Οπως ο Σταύρος...