ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Εσκεμμένη παραπληροφόρηση σε πολυετείς εγγυήσεις

Πολλές εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν πολυετή εγγύηση στα οχήματά τους ώστε να γίνουν πιο δελεαστικά στους υποψήφιους αγοραστές έχοντας στο μυαλό τους πως θα οδηγούν χωρίς έγνοιες το καινούριο τους αυτοκίνητο για πολλά χρόνια.
Η αλήθεια ωστόσο είναι κάπως διαφορετική και σύμφωνα με τις καταγγελίες ιδιοκτητών καινούριων αυτοκινήτων που δημοσιεύει το.. movenews.gr όχι μόνο υπάρχουν ψιλά γράμματα αλλά μπορεί να έχετε αποδεχθεί κάτι το οποίο δεν έχετε καν υπογράψει!
Ειδικότερα σύμφωνα με επιστολές ασφαλιστικών εταιρειών σε ιδιοκτήτες καινούριων αυτοκινήτων με πολυετή εγγύηση αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι: «Σχετικά με την επέκταση της εγγύησης του οχήματος μέσω της (μάρκας αυτοκινήτων), σας έχουμε ήδη ενημερώσει πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπονήθηκε σε συνεργασία με την (εισαγωγική εταιρεία αυτοκινήτων) και δεν αφορά σε επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης, συνεπώς δεν μπορεί να διέπεται και από τους ίδιους όρους»!
Να τονίσουμε πως σε κάποιες εισαγωγικές υπάρχει όντως πολυετής εργοστασιακή εγγύηση σε αντίθεση με κάποιες άλλες εισαγωγικές που «βαφτίζουν» την ασφαλιστική κάλυψη ως «εργοστασιακή εγγύηση».
- από εκτενές ρεπορτάζ του Γιώργου Κ. Ανδρή στο movenews.gr (ολόκληρο ΕΔΩ)