ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Νικολούλη η Πυργιώτισσα!

Μένει και φέτος στον Alpha

Ο Δήμος Βερύκιος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου στον Alpha γνωρίζει πολύ καλά ποιοι παρουσιαστές θα βρίσκονται  τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό. Μιλώντας στο Happy Day είπε χαρακτηριστικά:
«Εγώ αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη θα είναι μαζί μας», είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος ενώ έκανε το σχόλιό του και για..
 την Ελεονώρα Μελέτη για την οποία το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά. «Η Ελεονώρα Μελέτη θα μπορούσε να είναι και αυτή στον Alpha. Όλοι οι καλοί χωράνε», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος πήρε θέση και για την Αγγελική Νικολούλη, λέγοντας: «Τι θα κάνει; Πού θα πάει; Η Αγγελική Νικολούλη είναι Πυργιώτισσα. Οι Πυργιώτες έχουν τον διάολο μέσα τους!».

Ο ALPHA ανακοίνωσε και επίσημα τη συνέχεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων:
« Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ο ALPHA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν. Το θρυλικό «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον ALPHA, με μία βασική αρχή: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτες υποθέσεις».