ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Παρτάρα!..

ΒΙΝΤΕΟ

Παρτάρα! (μεγάλο, εντυπωσιακό πάρτι). Ετσι χαρακτήριζαν το ετήσιο πάρτι της εταιρίας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Island το βράδυ της Τρίτης στη Βάρκιζα. Εκεί όπου η Βανέσα Μέι με το βιολί της έπαιζε τα «Παιδιά του Πειραιά» για την Γιάννα Αγγελοπούλου, τη Μαριάννα Λάτση, πολλούς εκδότες, δημοσιογράφους κλπ. Τόσα media έχει ο Μαρινάκης δεν θα υπήρχαν και οι άνθρωποι του Τύπου εκεί;..
 ****
Ολα αυτά μέσα στο χώρο του Island γιατί απέξω στον δρόμο, την ώρα που έπεφταν πυροτεχνήματα,..
η Τροχαία έκοβε κλήσεις. Υπήρχαν ατάκτως παρκαρισμένα αυτοκίνητα ακόμη και πάνω στο δρόμο σε κλειστές στροφές. Λέτε να τους έστειλε ο Τόσκας; Περισσότεροι από 4.500 ήταν οι καλεσμένοι. Που να παρκάρουν κύριε υπουργέ;
****
«Η χούντα πέφτει, είναι θέμα μηνών» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης από μικροφώνου στη μεγάλη παρέα του Island και όλοι έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν (δείτε το βίντεο). Πρώτος και καλύτερος ο Αντώνης Ρέμος... «Θα είναι σίγουρα υποψήφιος με τη ΝΔ» ήταν το σχόλιο πολιτικού συντάκτη που παρευρέθηκε στο Island.
 ****
H έκπληξη στο πάρτι της Capital ήταν η παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καθώς ο Μαρινάκης στην εκδήλωση αυτή δεν συνηθίζει να καλεί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρος αποτέλεσε την εξαίρεση καθώς δεν είναι μόνο πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πήρε τον MVP του πρωταθλήματος και της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, αλλά και ότι το κατάφερε σε βάρος του Μελισσανίδη. Η δε μεταγραφή του αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρινάκη. Να τα λέμε κι αυτά.