ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Σπυράκη όπως Καμπουράκης

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που την εμφανίζουν ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τα εξής: “Η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος. Προσπαθώ..
να κάνω καλά τη δουλειά μου στην Ευρωβουλή και να ανταπεξέρχομαι στα καθήκοντα της εκπροσώπου”.
 Τα καταφέρνει άραγε; Πολλοί αμφιβάλλουν...
*****
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης που όπως γράψαμε (ΕΔΩ) απάντησε μέσω των social media σε φήμες που τον θέλουν υποψήφιο με τη ΝΔ στην Κρήτη:
"Διαβάζω πάλι ότι είμαι υποψήφιος. Κάθε βδομάδα τα ίδια, είτε σε αθηναϊκά, είτε σε χανιώτικα μέσα. Tο λέω λοιπόν όσο πιο καθαρά γίνεται:Δεν έχω λάβει καμία απόφαση να μεταπηδήσω από την δημοσιογραφία στην πολιτική. Εντάξει;" Πόσο πιο καθαρά;

*****
Ακάθεκτος θα συνεχίσει τις δημόσιες παρεμβάσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με μήνυμά του στο twitter, αρχίζει «εκπομπές» στην σελίδα του στο Facebook: "Από την ημέρα που σταμάτησα τις εκπομπές μου κάθε απόγευμα, χάσαμε την ευκαιρία να αναλύουμε σε πρώτο χρόνο την επικαιρότητα. Λοιπόν θα δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, από αυτή την Δευτέρα 04/06 και κάθε μέρα στις 17:00 ζωντανά από την σελίδα μου στο FB. Πείτε το και σε άλλους."
Την πατήσαμε!
****
Μετά το απρόσμενο τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και το αναγκαστικό διάλειμμα εξ αιτίας της γέννησης του παιδιού της, η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη από του χρόνου θα ενταχθεί, όπως γράφει το εnimerosi24, στο δυναμικό του ανανεωμένου προγράμματος του ALPHA και θα αναλάβει την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής στην απογευματινή ζώνη του καναλιού.
Αναμένουμε εναγωνίως.