ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Η Ακρίτα διαψεύδει Καλημέρη - Μαραγκουδάκη

Διαψεύδει η Ελενα Ακρίτα τα περί συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV, που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά και την ενημέρωση των τηλεοπτικών συντακτών στο μπαρ Baltazar από τον Τζόνι Καλημέρη και την Αλκηστη Μαραγκουδάκη.
Η Ελενα Ακρίτα έγραψε συγκεκριμένα στο facebook:
«Γίνεται στο Εψιλον μια νέα σειρά με τίτλο ‘Ο πρίγκιπας της φωτιάς’ σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση και.. σκηνοθεσία του εξαίρετου Χρήστου Δήμα. Χτες στη συνέντευξη τύπου του καναλιού ειπώθηκε στους δημοσιογράφους - εκ παραδρομής θέλω να πιστεύω - πώς έχω αναλάβει την επιμέλεια της. Να διευκρινίσω λοιπόν πώς η μόνη σχέση που έχω με τη σειρά είναι ότι ... τη γράφει ο άντρας μου. Δεν συζήτησα ποτέ με το Έψιλον, δεν κάνω καμιά επιμέλεια και δεν πληρώνομαι για καμιά επιμέλεια. Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι και θα παραμείνει έξω από το οπτικό μου πεδίο. Εύχομαι στον ‘Πρίγκιπα της φωτιάς’ να είναι καλοτάξιδος με ούριο άνεμο. Για να την γράφει ο Γιώργος είμαι σίγουρη πως το αξίζει».