ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Θύμωσε η Έλενα Ακρίτα...

…και απάντησε η Ελένη Σπανοπούλου - Οι δηκτικές αναρτήσεις που ακολούθησαν

Μια, ολοφάνερα, θυμωμένη ανάρτηση έκανε στη σελίδα «Πρωτοβουλία για τον ΕΔΟΕΑΠ» του facebook η Έλενα Ακρίτα και αυτό προκάλεσε αντίδραση της Ελένης Σπανοπούλου και ανταπαντήσεις της Έλενας Ακρίτα. Ο θυμός τής τελευταίας οφείλεται στις υποδείξεις που γίνονται, μέσω της συγκεκριμένης σελίδας, για προτιμήσεις στους υποψήφιους..
για τη διοίκηση του Ταμείου και στο σχόλιό της αναρωτιέται «με ποιο δικαίωμα γίνεται (κατά)χρήση ενός κοινού βήματος διαλόγου όπως η συγκεκριμένη πλατφόρμα με προτάσεις για υποψήφιους;» Το υστερόγραφο της Ακρίτα είναι περισσότερο δηκτικό από το υπόλοιπο κείμενο. Διαβάστε εδώ όλη την ανάρτηση:
«Από πότε η ομάδα αυτή υποδεικνύει στα μέλη της - διότι περί ευθείας υποδείξεως πρόκειται - ποιον-αν θα ψηφίσουν; Στις προηγούμενες εκλογές δεν παρατηρήθηκαν εδώ παρόμοια φαινόμενα. Τώρα γιατί και με ποιο δικαίωμα γίνεται (κατά)χρήση ενός κοινού βήματος διαλόγου όπως η συγκεκριμένη πλατφόρμα με προτάσεις για υποψήφιους; Εκτός εάν τα 1000+ μέλη της Πρωτοβουλίας αρχίσουμε όλοι την ονοματολογία και γίνει εδώ μέσα η είσοδος της ΕΣΗΕΑ με τις καρτούλες και τις χειραψίες. Συμφωνώ με τον διαχειριστή Αλέκο Αρπλια: όποιος συνάδελφος το επιθυμεί, ας μας γράψει εδώ δυο λόγια για τους στόχους του και μετά είμαστε νομίζω σε θέση να επιλέξουμε μόνοι μας.
Υ.Γ. Κι επειδή όπως διαπιστώνω τελευταία, όποιος εκφράζει διαφωνία καλείται να αποχωρήσει, ενημερώστε με παρακαλώ εάν μου επιτρέπεται/ε να παραμείνω μέλος» 
Μεταξύ των σχολίων που ακολούθησαν την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα (πολλά θετικά, ορισμένα «ισορροπιστικά») ήταν και εκείνο της Ελένης Σπανοπούλου.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ