ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

«Συστράτευση για το κοινό καλό»

Koυμπιάς, Αντωνιάδου, Στέφος, Κατσούλη, Θεοδωρακάκος
Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, μαζί με τον Δ. Κουμπιά, τον Κυριάκο Θεοδωρακάκο και τον Νίκο Στέφο, που είναι υποψηφιοι για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, εξηγούν γιατί κατεβαίνουν στις εκλογές και υπογράφουν το κείμενο που ακολουθεί:
" Συνάδελφοι,
ΕΠΕΙΔΗ η διοίκηση ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να έχει ένα και μόνο στόχο: Να φροντίζει τους ασφαλισμένους, να είναι.. κοντά τους, στις δύσκολες στιγμές με ανθρωπιά και υπευθυνότητα, να χαρίζει τη σιγουριά στους συνταξιούχους του.
ΕΠΕΙΔΗ η νέα διοίκηση αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να περάσει τον διευρυμένο πλέον ΕΔΟΕΑΠ από τις  συμπληγάδες και να τον οδηγήσει σε απάνεμο κι ασφαλές λιμάνι.
ΕΠΕΙΔΗ η ενότητα του κλάδου αποτελεί  προϋπόθεση για την νικηφόρα έκβαση του αγώνα μας ενώ οι πρακτικές της τυφλής σύγκρουσης, είναι αντίθετες με τα συμφέροντα των ασφαλισμένων, εργαζομένων και συνταξιούχων
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να δώσουμε το μαχητικό παρών μας στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, που θα διεξαχθούν στις 13, 14 και 15 Ιουνίου.
Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι το σπίτι όλων μας, η ελπίδα στις δύσκολες ώρες μας, το καταφύγιο των απόμαχων συναδέλφων μας. Κι αυτό το σπίτι είμαστε αποφασισμένοι να το κρατήσουμε  δυνατό στα χρόνια που έρχονται.
Όλοι μας έχουμε ένα και μόνο χρέος! Να αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και με δυναμισμό τις πιέσεις και τις απαιτήσεις των δανειστών, τον πόλεμο των εργοδοτών και τα μισόλογα της κυβέρνησης.
Η απερχόμενη διοίκηση επιχείρησε να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο από τις Ενώσεις που γέννησαν και έδωσαν πνοή και δύναμη στον ΕΔΟΕΑΠ. Πριν από 50 χρόνια ο ΕΔΟΕΑΠ ιδρύθηκε από τέσσερις Ενώσεις, οι συνάδελφοι έδωσαν τα χέρια και παραμέρισαν τις όποιες πολιτικές διαφορές τους. Αυτός είναι ο δρόμος: συστράτευση για το κοινό καλό. Οι κραυγές του διχασμού, που στοχεύουν στην απαξίωση των Ενώσεων και κυρίως της ΕΣΗΕΑ, αποτελούν περιφρόνηση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Σήμερα, συνεχίζοντας το δημιουργικό έργο 50 χρόνων, τείνουμε χέρι ενότητας και συνεργασίας προς όλες τις πλευρές! Τίποτα δεν μας χωρίζει! Αντίθετα μας ενώνουν πολλά! Μα πάνω απ’ όλα μας δένει το όραμα του νέου ΕΔΟΕΑΠ! Του ΕΔΟΕΑΠ όλων την εργαζομένων στην Ενημέρωση.
Στηρίζουμε τον ΕΔΟΕΑΠ με όλες μας τις δυνάμεις, για την ολοκλήρωση της κρίσιμης διαδικασίας της διεύρυνσής του με όλους τους εργαζόμενους του κλάδου μας.
Στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στις 13,14 και 15 Ιουνίου δίνουμε όλοι με την ψήφο μας το αποφασιστικό παρών μας…
Μαρία Αντωνιάδου
Κυριάκος Θεοδωρακάκος
Δημήτρης Κουμπιάς
Νίκος Στέφος            "