ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΣΚΑΪ: το ψύχραιμο και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ στα καλύτερά του

Στη γραμμή ΣΚΑΪ και ΝΔ και η Φώφη Γεννηματά που επενδύει τώρα στο αφήγημα της ανομίας. Μετά την συνάντησή της με τον Σύλλογο Κατοίκων των Εξαρχείων η Γεννηματά υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε χώρο στην ανομία και ότι ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη βία. 
Μάλιστα, το Κίνημα Αλλαγής ανάρτησε και σχετικό βίντεο στο youtube, υποστηρίζοντας ότι οι.. πολίτες είναι «στο έλεος των κακοποιών και των μπαχαλάκηδων», ενώ «Τσίπρας και Τόσκας αδιαφορούν προκλητικά».
Πάντως ο ΣΚΑΪ εδώ και ένα μήνα στο δελτίο ειδήσεων εμφανίζει την Αθήνα ως εμπόλεμη ζώνη, χειρότερη από τη Συρία.
Οπως γράφει κι ο Δ. Τσίρκας στο fb σε λίγο το κανάλι του Φαλήρου θα δείχνει καραβιές νοικοκυραίων να εγκαταλείπουν όπως όπως την Ελλάδα από το Αιγαίο για να γλιτώσουν από τους αιμοσταγείς αντιεξουσιαστές και ο Άρης Πορτοσάλτε με δάκρυα στα μάτια θα κάνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα να βομβαρδίσει τη Εξάρχεια για να σωθεί η ανθρωπότητα από τον Ρουβίκωνα.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η αναρτηση του Δ. Σούλτα που έγραψε στο fb:
Αν παρακολουθείς ΣΚΑΪ, ειδικά τιςτελευταίες μέρες, είσαι βέβαιος ότι μόλις περάσεις το κεφαλόσκαλο του σπιτιού θα σου επιτεθούν ιπτάμενοι αναρχικοί, θα απαγάγουν τα παιδιά σου εξωγήινοι κομμουνιστές και θα σου βομβαρδίσει το σπίτι σμήνος αναρχικών Στέλθ. Στη συνέχεια ο Ρουβίκωνας θα ρίξει άμπουλες με θανατηφόρους ιούς σε μετρό και λεωφορεία, στην ύπαιθρο αναρχονιντζάκια θα κάψουν όλα τα σπαρτά και όταν όλα αυτά θα έχουν συντελεστεί, θα σηκωθεί από τον τάφο ο Στάλιν και θα στείλει όσους έχουν επιζήσει σε γκούλαγκ.
Το ψύχραιμο και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ στα καλύτερά του.