ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Τσίμας: Ημουν αδέξιος και μου την έπεσαν οι Πολάκηδες!..

Στη βία και «τη νομιμοποίησή της», το αγαπημένο θέμα του ΣΚΑΪ*, αναφέρθηκε ο Παύλος Τσίμας, με αφορμή τις μολότωφ στο πούλμαν των ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στο δελτίο του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη χαρακτήρισε «αδέξιο» τον τρόπο με τον οποίο είχε επιχειρήσει να εξισώσει τα γιαούρτια στον Θ. Πάγκαλο με τη δολοφονία τού Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες (δείτε ΕΔΩ).
«Τις προάλλες το διετύπωσα με..
αδέξιο τρόπο και μου την έπεσαν οι Πολάκηδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιμας που φαίνεται πως του έχει στοιχίσει η όλη ιστορία... Μάλιστα ο Τσίμας συμπλήρωσε: «Να το ξαναπώ: δεν πρέπει να δίνουμε άλλοθι στη βία. Αυτό έγινε στα αντιμνημονιακά χρόνια, γίνεται τώρα για τη Μακεδονία και δέρνουν τον Μπουτάρη, αύριο θα γίνει για κάτι άλλο. Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε άλλοθι στη βία. Είναι λάθος και αυτό που λένε κάποιοι, ότι δεν τους πιάνουν γιατί είναι συνιστώσα τού ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζω ότι κάποτε ο Πάνος Καμμένος έλεγε ότι η 17 Νοέμβρη ήταν η κλαδική τού ΠΑΣΟΚ».