ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Κάτι άλλαξε στα sites...


Κάτι άλλαξε στην efsyn.gr. Mε ανανεωμένη εμφάνιση, ίδια μαχητική, ανεξάρτητη, πολυφωνική ενημέρωση, για κάθε πτυχή της επικαιρότητας και της ζωής. Βουτιά στα βαθιά της ενημέρωσης, με την ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών». (Οι μόνοι εργοδότες, οι αναγνώστες μας). 
Αυτό γράφει σε σχετικό σημείωμα η efsyn και όπως συνήθως συμβαίνει στην αρχή οι αναγνώστες «ψάχνονται» νμέχρι να συνηθίσουν το νέο layout.
Κάτι άλλαξε και στο TVXS που κλείνει και 15 χρόνια από την ίδρυση του.  Μοντέρνο το νέο layout αλλά έχασε το πλεονέκτημα των 5 μεγάλων θεμάτων που δέσποζαν και προβάλλονταν στην κορυφή του σάιτ. Τώρα υπάρχει μόνο ένα μεγάλο θέμα και όλα τα άλλα είναι περιφερειακά και καταλήγουν δυστυχώς να είναι αδιάφορα... Εμείς ακόμη δεν το συνηθίσαμε και από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται... Και μπαίνουμε στo Tvxs όλο και λιγότερο αφού μας φαίνεται πως δεν έχει καθόλου θέματα...
Οι αλλαγές στο efsyn.gr έγιναν με το μαλακό προφανώς για να μην τρομάξουν τον αναγνώστη. Το efsyn κράτησε κάποιες σταθερές ενώ το ΤVXS γκρεμίστηκε εκ βάθρων και χτίστηκε από την αρχή... Το ίδιο είχε γίνει και με topontiki.gr που άλλαξε εντελώς. Το σάιτ του Ποντικιού όμως και καταπληκτικό layout έχει και η ειδησεογραφία και οι ενότητες του  είναι απολύτως τακτοποιημένες και κατανοητές.