ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Η Παρί είπε ναι στα εκατομμύρια της Αλ Χιλάλ για την πώληση του Μπαπέ


Η Παρί Σεν Ζερμέν αποδέχτηκε την προσφορά-ρεκόρ της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Χιλάλ, , για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το SkySports. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλ Χιλάλ είναι διατεθειμένη να διαθέσει 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια (1,06 δισ. ευρώ) για συμβόλαιο ενός έτους με τον Κιλιάν Μπαπέ.
Όπως αναφέρεται η Παρί Σεν Ζερμέν θα εισπράξει 332 εκατομμύρια δολάρια (291,21 εκατ. ευρώ) και ο Κιλιάν Μπαπέ 776 εκατομμύρια δολάρια (699,35 εκατ. ευρώ).
Η Παρί που ανήκει σε εταιρία συμφερόντων Κατάρ πιστεύει ότι τουλάχιστον πέντε σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αρχηγού της Γαλλίας, με την Τότεναμ ανάμεσά τους, σύμφωνα με το Sky Sports News.
Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν δώσει άδεια στον Μπαπέ να μιλήσει με τον σύλλογο Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και τον άφησαν εκτός ομάδας για την περιοδεία προετοιμασίας στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να συμπεριλάβουν μόνο παίκτες που είναι αφοσιωμένοι.
Απομένει βεβαίως το πράσινο φως και από την πλευρά του παίκτη. Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ, μετά την είδηση που έκαναν γνωστή το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) και η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» για την άδεια που έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν στην Αλ-Χιλάλ να διαπραγματευθεί με τον Γάλλο αστέρα, στη βάση μίας εξωπραγματικής πρότασης του συλλόγου της Σαουδικής Αραβίας, που προσφέρει 300 εκατ. ευρώ στους πρωταθλητές Γαλλίας!
Επίσης γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ γράφουν ότι αυτή την ώρα η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε συνομιλιές με τη Μπαρτσελόνα για τον Γάλλο διεθνή σούπερ σταρ.