ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ο Κώστας Ζαχαριάδης φαβορί για υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων


Τελικά, εφόσον οι πληροφορίες επαληθευτούν, ο Κώστας Ζαχαριάδης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με τη στήριξη και της Κουμουνδούρου. Θα πρόκειται για μια ρελάνς του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την άρνηση της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη για συνεργασία στο πρόσωπο του Δημήτρη Βερβεσού, αλλά και άλλων ονομάτων που έπεσαν στο τραπέζι.
Η υποψηφιότητα Ζαχαριάδη, εφόσον επιβεβαιωθεί – η τελική απόφαση είναι θέμα ορισμένων ωρών- θα αλλάζει τα δεδομένα στη μάχη για τον πρώτο Δήμο της χώρας, καθώς θα είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση μετά τον Κώστα Μπακογιάννη. Η δε υποψηφιότητά του θα είναι όντως ανοιχτή, με πολλές εκπλήξεις σε ονόματα υποψηφίων, επιτελών και ιεραρχήσεων.
Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα πρόκειται για το πρώτο κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αψηφά τη δύσκολη για το κόμμα του συγκυρία και ρίχνεται στη μάχη. Όλοι οι άλλοι, στην Αθήνα και αλλού, στους οποίους απευθύνθηκαν η γραμματέας Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής γραμματέας Γιώργος Βασιλειάδης, αρνήθηκαν!
Β.Σκ. / ieidiseis