ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Τέλος από τα Παραπολιτικά 90.1 ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου


Μετά από τρία χρόνια στον ραδιοσταθμό

Ξεκίνησαν οι πρώτες αλλαγές στα Παραπολιτικά 90.1, εν όψει της νέας ραδιοφωνικής σεζόν. Ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου ανακοίνωσε μέσα από τα social media την αποχώρησή του από τον σταθμό, έπειτα από τρία χρόνια «θητείας».
 Ο ίδιος στο κείμενό του δεν θέλησε να αναφερθεί στους λόγους της λήξης της συνεργασίας του με τα Παραπολιτικά 90.1, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει συμφωνήσει προς το παρόν με κάποιον άλλο ραδιοσταθμό:
«Πάει αυτός ο κύκλος. Ημέρα που αποχαιρέτησα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1. Δεν έχει σημασία το γιατί. Μεγάλωσα πια αρκετά και δεν έχω χρόνο για αναλύσεις. Φεύγω πολύ καλά! Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου (δημοσιογράφους και τεχνικούς) και τη διοίκηση του σταθμού. Δεν ξέρω πότε και από ποια συχνότητα θα τα ξαναμπούμε. Έτσι κι αλλιώς συνεχίζουμε με τη Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ1. Αλλά για μένα δεν παύει το ραδιοφωνο είναι τρόπος ζωής. Για την ώρα διακοπές! Μόλις έχω κάτι θα σας πω!»