ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπέλλος


Απεβίωσε την Παρασκευή, 21 Ιουλίου ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Χρήστος Μπέλλος και κηδεύτηκε χθες στο Κοιμητήριο Δάφνης. Ο Χρήστος Μπέλλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1933 και ήταν πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών. Ως δημοσιογράφος άρχισε να εργάζεται το 1965, στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ». Ακολούθως, από το 1966 και για σχεδόν τριάντα χρόνια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», ως διορθωτής και συντάκτης ύλης. Εργάστηκε, επίσης στο περιοδικό «Οικονομικός ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» ως διευθυντής του τμήματος διόρθωσης, έως το 1994, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.
Ο Χρήστος Μπέλλος που άνηκε στην παλιά φρουρά των δημοσιογράφων, ήταν ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, με γνώσεις και ικανότητες, που υπηρέτησε το επάγγελμα του δημοσιογράφου με ήθος και ευσυνειδησία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και ιδιαιτέρως τις κόρες του Άννα και Ελένη Μπέλλου και τον εγγονό του Χρήστο Λογαρά. Η Ελένη Μπέλλου και ο Χρήστος Λογαράς είναι επίσης συνάδελφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ, αφού ακολούθησαν τα ίδια επαγγελματικά βήματα.