ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

«Σπαρτιάτες»: Εννέα (από τους 12) βουλευτές κατά του Στίγκα για τα «μάτια» του Κασιδιάρη


Εξαιρετικά γρήγορα επιβεβαιώνονται οι σχέσης κηδεμονίας του ακροδεξιού μορφώματος «Σπαρτιάτες» με τον καταδικασμένο νεοναζί Κασιδιάρη. Μετά την απόπειρα του αρχηγού Βασίλη Στίγκα να επαναφέρει στην «τάξη» τον βουλευτή του Κ. Φλώρο όταν ο τελευταίος από το βήμα της Βουλής δεν έκρυψε τη χαρά του για την ανακοίνωση Κασιδιάρη ότι θα βάλει υποψηφιότητα για την Αθήνα, εννέα βουλευτές του μορφώματος τάχθηκαν κατά του προέδρου του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή τους, οι Γιάννης Δημητροκάλλης (γραμματέας ΚΟ), Γιάννης Κόντης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος), Γεώργιος Μανούσος, Διονύσιος Βαλτογιάννης, Αθανάσιος Χαλκιάς, Πέτρος Δημητριάδης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Αλέξανδρος Ζερβέας και Κων. Φλώρος καταδικάζουν τις «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες» δηλώσεις του προέδρου του κόμματος εις βάρος του ειδικού αγορητή του κόμματος.
«Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι΄ αυτό άλλωστε εκλεγόμαστε στο όνομα του ελληνικού λαού» σημειώνουν και επισημαίνουν τη στήριξή τους στον Κων. Φλώρο, ο οποίος «εκφράζει απόλυτα τους 250.000 Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».
Τουτέστιν, και οι εννέα βουλευτές τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη σε αντίθεση με τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών».
Κλείνοντας, οι βουλευτές γνωστοποιούν πως τα ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας θα επιλυθούν με «διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες» μέσω «της συμμετοχής της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας».