ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Η δίκη για τα δεδουλευμένα στον ΔΟΛ


Αποδοχές πέντε ετών (!) οφείλει η διοίκηση του Σταύρου Ψυχάρη στους εργαζόμενους του ΔΟΛ. Σήμερα, Πέμπτη 19/1 επρόκειτο να εκδικαστεί σχετική μήνυση που έχει υποβάλει η ΕΣΗΕΑ από το 2016 για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.
***
Μιας κι ανέφερα για… φέσια, στη «Sportday» άρχισαν ξανά τα ίδια. Πάνω που είχε γίνει εξόφληση μέρους των δεδουλευμένων, πλέον οι μισθοί καθυστερούν 4 και 5 μήνες.
***
«Κλείδωσε» η συμφωνία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1 που σηματοδοτεί και την επιστροφή της παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη μετά από τρία χρόνια απουσίας. Αλλά και 23 χρόνια από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά καθώς το 2000 ήταν η τελευταία της σεζόν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου παρουσίαζε τις ειδήσεις από τη βόρεια Ελλάδα.
***
Η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ πήγε… άκλαφτη τις φετινές Πέμπτες και επιστρέφει στον Alpha σε νέα μέρα και ώρα. Η εκπομπή έρευνας επιστρέφει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό κάθε Κυριακή στις 00:15.