ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

«Πρόβλημα Κυριακού» στο Μαξίμου


Πονοκεφάλους εκεί που δεν τους περιμένει έχει το Μέγαρο Μαξίμου. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα ένας παλαιός φίλος ο Θοδωρής Κυριακού, ιδιοκτήτης του Ομίλου ΑΝΤ1 αρχίζει να παρουσιάζει… ανησυχίες.
Τι φαίνεται να απασχολεί τον γνωστό καναλάρχη (σύμφωνα με το ieidiseis); Ορισμένα πράγματα που μαθαίνει ότι γίνονται στο παρασκήνιο και όπως τα ερμηνεύει ωφελούν κάποιους ανταγωνιστές του.
Κυκλοφορεί λοιπόν στην τηλεοπτική αγορά ότι το fund της Nova που ήδη βρίσκεται με υψηλή συμμετοχή στον Alpha ετοιμάζεται να εξαγοράσει το 100% του καναλιού. Μια εξέλιξη που βρίσκει σύμφωνο τον πλειοψηφικό μέτοχο του καναλιού, που δεν είναι άλλος από τον Όμιλο Βαρδινογιάννη.
Οπως γράφει το ieidiseis:Πηγές από το περιβάλλον Κυριακού υπενθυμίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση πέρασε πριν από ένα χρόνο διάταξη από τη Βουλή, η οποία απαγορεύει σε ιδιοκτήτες συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας να επεκτείνονται στην ελεύθερη τηλεόραση. Προειδοποιεί λοιπόν την κυβέρνηση ότι δεν θα την αφήσει να καταστρατηγήσει τη σχετική διάταξη. Αυτό λοιπόν το πρόβλημα προκαλεί πονοκεφάλους στο Μαξίμου γιατί δεν θέλει τέτοια μπλεξίματα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο.
Για να συμπληρώσουμε την εικόνα να διευκρινίσουμε ότι όλοι οι άλλοι καναλάρχες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να περάσει στη Nova ο έλεγχος του Alpha. ** από το ieidiseis