ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Μια έκπληξη από το ΚΚΕ


Μαθαίνουμε πως η Λιάνα Κανέλλη θα κατεβεί υποψήφια στην Α' Αθηνών με το ΚΚΕ και ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Το κόμμα ωστόσο ανακοίνωσε και ένα όνομα που μας προκάλεσε έκπληξη: ο καθηγητής, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών και τ. πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Κώστας Γουλιάμος, θα θέσει υποψηφιότητα στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.
Με καταγωγή από την Καλαμάτα, ο κ. Γουλιάμος έζησε πολλά χρόνια στον Καναδά, όπου σπούδασε και δίδαξε τα γνωστικά πεδία της πολιτικής επικοινωνίας και του πολιτισμού. Μάλιστα έχει συνεργαστεί και με τους δύο μεγάλους συνθέτες μας: ο Μ. Χατζιδάκις του είχε αναθέσει τη ραδιοφωνική μεταφορά του μυθιστορήματος «Το κιβώτιο» του Αρη Αλεξάνδρου στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, σε μουσική Γιώργου Κουρουπού και μαζί με τον Μ. Θεοδωράκη συνέγραψαν το δοκίμιο «Στη διαλεκτική της αρμονίας» (εκδ. Gutenberg).
ΝΟ.ΡΑ./ΕφΣυν