ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Mε πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού το Ναυτεμπορική TV: Ξεκίνησε συνεργασία με το CNBC


Τα «πατήματά» της προσπάθεί να βρεί η τηλεόραση της Ναυτεμπορικής. Το κανάλι – που προς το παρόν μεταδίδεται μόνο μέσω Nova και Cosmote – δεν έχει ακόμα την απήχηση που επιθυμούν οι ιδιοκτήτες του.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο αντιστοιχο οικονομικό κανάλι και ποντάρουν πολλά σε αυτό οι νέοι ιδιοκτήτες της Ναυτεμπορικής.  Στα πλαίσια των βελτιωτικών κινήσεων που κάνουν προχώρησαν σε συνεργασία με το CNBC.
Το Ναυτεμπορική TV θα μεταδίδει ζωντανά, σε καθημερινή βάση, πρόγραμμα του CNBC, καθώς και τις πιο δημοφιλείς εκπομπές και ντοκιμαντέρ του δικτύου. Σε πρώτη φάση ωστόσο, δεν υπάρχει προβλεψη για υποτιτλισμό των προγραμμάτων του αμερικάνικου δικτύου.
Ωστόσο αναζητείται τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα συντομα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα του καναλιού θυμίζει πολύ εκείνη της -επίσης νεοσύστατης – ΕΡΤ News, με το «L banner», προβάλλοντας μαζί με την κανονική του ροή την πορεία των μετοχών των εισηγμένων εταιριών του Χ.Α.Α., τίτλους ειδήσεων κλπ.
Το κανάλι με επικεφαλής τον Λάμπη Ταγματάρχη, λειτουργεί σε υπερσύγχρονα ιδιόκτητα στούντιο στον Περισσό, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ. «με πλήρη οργάνωση τηλεοπτικού σταθμού».

- από topontiki.gr