ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

«Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο - Μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει μουσικά στην όμορφη Κύπρο


Άρωμα Κύπρου έχει το «’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 21.00 και ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται καλλιτέχνες που φέρνουν την αύρα, της όμορφης Μεγαλονήσου. Πρωταγωνιστές και αυτή τη φορά τα τραγούδια και οι δημιουργοί τους. Υπέροχα ακούσματα που ακουμπούν στην καρδιά του ελληνισμού και αποτελούν δημιουργίες καλλιτεχνών κυπριακής καταγωγής. Από τις αξεπέραστες συνθέσεις του Μάνου Λοΐζου, τις μεγάλες επιτυχίες του Μάριου Τόκα και τα μοναδικά κομμάτια με τη στιχουργική υπογραφή του Πόλυ Κυριάκου, μέχρι τα αυθεντικά παραδοσιακά του νησιού και τα διεθνή χιτ του Τζορτζ Μάϊκλ.
Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται στο πλατό τους καλεσμένους του, που είναι και οι ίδιοι κυπριακής καταγωγής και όλοι μαζί απολαμβάνουν τραγούδια διαλεχτά κι αγαπημένα. Ο στιχουργός Πόλυς Κυριάκου, η παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη, η δημοσιογράφος Φωτεινή Γεωργίου, ο ζωγράφος Σάββας Γεωργιάδης και οι τραγουδιστές Δέσποινα Ολυμπίου, Λούκας Γιώρκας, Παμπίνα Κοντέα, Πέτρος Κουλουμής, Δημήτρης Μεσημέρης και Έλενα Παπαπαναγιώτου, γίνονται μια παρέα που την ενώνει η αγάπη για την Κύπρο και το καλό ελληνικό τραγούδι.
Από «Το μερτικό μου» και την «Τζαμάικα», στο «Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη» και «Τα λαδάδικα» και από τα «Διόδια» στο «Careless whisper» και «Τα ριάλια», απλώνεται μια βεντάλια ηχοχρωμάτων και μουσικής πανδαισίας με διαχρονικές και πασίγνωστες επιτυχίες.
«’O,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN