ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

«Επίλογος» με Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Θοδωρή Γεωργακόπουλο και Λόρδο Ντέιβιντ Όουεν


Μια συζήτηση με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη και τον Θοδωρή Γεωργακόπουλο, τους επικεφαλής των δυο επιδραστικών think tanks, «Eteron» και «ΔιαΝΕΟσις», φιλοξενεί ο Απόστολος Μαγγηριάδης την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00 στην εκπομπή «Επίλογος» που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS.
Οι εργασιακές σχέσεις, το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης και οι κοινωνικές ανισότητες είναι τα θέματα που απασχολούν όλες τις κοινωνίες του δυτικού κόσμου. Πώς βιώνει η Ελλάδα τις μεγάλες αυτές αλλαγές; Μπορεί η ελληνική κοινωνία να προσαρμοστεί χωρίς να κλονιστεί η συνοχή της; Και μπορεί να ανέβει στο τρένο των μεγάλων τεχνολογικών καινοτομιών; Στα θέματα αυτά δίνουν απαντήσεις οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης και Θοδωρής Γεωργακόπουλος.
Στη ίδια εκπομπή ο Λόρδος Ντέιβιντ Όουεν, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας και διαμεσολαβητής της κρίσης στην Γιουγκοσλαβία αποκαλύπτει στον Απόστολο Μαγγηριάδη άγνωστα παρασκήνια από την πλούσια διαδρομή του στη διεθνή πολιτική.
«Επίλογος» με τον Απόστολο Μαγγηριάδη. Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00, στο ΕΡΤΝEWS και σε επανάληψη στις 23:45 στην ΕΡΤ1.