ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Από βουλευτής… δήμαρχος


Τη Βουλή ετοιμάζεται να εγκαταλείψει γνωστός βουλευτής για να δώσει την μάχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα ενημέρωσε τον αρχηγό του κόμματος για την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Μινώα Πεδιάδος*.
Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος ενημέρωσε και τον Νίκο Ανδρουλάκη για την πρόθεση του. Στη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Κεγκέρογλου είπε ότι θέλει να διεκδικήσει το δήμο να αποσυρθεί από την κεντρική πολιτική και να επιστρέψει στην γενέτειρά του την Κρήτη.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου, υπήρξε κοντά στο περιβάλλον της Φώφης Γεννήματα, ενώ διετέλεσε και υφυπουργός Εργασίας στην συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2004 και, έκτοτε, επανεκλέγεται στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου.
*Ο δήμος Μινώα Πεδιάδας προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Αρκαλοχωρίου, Θραψανού και Καστελλίου με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Ο κ. Κεγκέρογλου κατάγεται από το Αρκαλοχώρι.
- από topontiki