ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Μας περίσσεψε σανό και ξαναφτιάχνουμε το ιππικό


Του χρόνου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα έχουμε ήδη φτιάξει ξανά το ιππικό. Θα έχουμε και εκλογές περίπου εκείνη την περίοδο οπότε το timing θα είναι ιδανικό για ανύψωση του πατριωτικού αισθήματος λίγο πριν τις κάλπες.
Μας βρίσκει η είδηση για την αναβίωση του ιππικού πάνω που λέγαμε ότι δεν έχουμε επαρκείς πόρους στα σχολειά και αρκετούς δασκάλους, ότι χρειάζεται να σκύψουμε πάνω από τα ΕΠΑΛ και να αντιμετωπίσουμε στη ρίζα του το πρόβλημα της βίας. Αλλά ποιος νοιάζεται για αυτά τώρα; Εδώ θα έχουμε άλογα να παρελαύνουν υπερήφανα και έναν στρατηγό να τα κουμαντάρει. Θα τον πληρώνουμε και με 2.500 ευρώ αλλά τι να κάνουμε τόσα χρειάζονται. Ολόκληρος ταξίαρχος είναι, δεν είναι και δάσκαλος σε ΕΠΑΛ.
Εν τω μεταξύ, ο Τέλλογλου λέει απίστευτα πράγματα για τις παρακολουθήσεις που υπέστη αλλά και αυτά δεν είναι να σε ανησυχούν... Εδώ σου λέω θα έχουμε άλογα (και προφανώς μπόλικο σανό).

Μάριος Διονέλλης / dionellis.gr