ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Η ΕΣΗΕΑ στο πλευρό της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Ντούσκα


Οι παραβιάσεις των αρχών της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας στην κάλυψη της ειδεχθούς υπόθεσης του Κολωνού, συνεχίζονται με διαφορετικούς τρόπους, κάθε φορά, καταδεικνύοντας το πόσο ανέτοιμοι είμαστε για την ψύχραιμη και αντικειμενική κάλυψη τέτοιων πρωτόγνωρων θεμάτων.
Ένα από τα τελευταία κρούσματα παραβίασης της δεοντολογίας κατήγγειλε στην ΕΣΗΕΑ η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Ντούσκα και αφορά τη δημοσίευση άρθρων στην ιστοσελίδα «FM VOICE» και στην εβδομαδιαία εφημερίδα «One voice», με τίτλους που αναφέρονταν σε «ένταλμα σύλληψης αντιπεριφερειάρχη Αττικής», τα οποία έφεραν την υπογραφή της, ενώ η ίδια ούτε είχε συντάξει και βεβαίως δεν είχε υπογράψει.
Η ενέργεια αυτή της ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας και της εφημερίδας, όχι μόνο εκθέτει τη δημοσιογράφο και παραβιάζει τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, συνιστά και εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ βρίσκεται στο πλευρό της Αλεξάνδρας Ντούσκα και θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε δικαστική διαμάχη προκύψει.