ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

H Mαριλένα έχει χάσει τη δουλειά της επειδή είναι λεσβία

                                                                                                                      Φωτ.: Κική Παπαδοπούλου / Olafaq

Η Μαριλένα Ορφανού είναι μέλος του συγκροτήματος S.W.I.M (Someone Who Isn’t Me), μαζί με την Μαρία Χατζάκου και τη Τζίνα Δημακοπούλου. To Μάιο του 2018 κυκλοφόρησαν το single τους Gomenaki και το music video σε σκηνοθεσία Άλκη Παπασταθόπουλου έφτασε πάνω από 155.000 youtube views μέσα σ’ ένα μήνα. Το κομμάτι αλλά και το video clip ήταν αφιερωμένο στο fluidity και έδειχνε ένα queer άτομο να δέχεται bullying από τους συμμαθητές του.
Η Loo γράφει μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μπάντα της στην οποία είναι lead singer και γράφει στίχους. Επιπλέον είναι και dj. Πάνω απ’όλα όμως είναι ένα κορίτσι που δεν κρύβει τη σεξουαλικότητά του, αντιθέτως είναι περήφανη γι αυτή και κάνει όσες περισσότερες κινήσεις μπορεί ως άτομο και ως καλλιτέχνις για τη συμπερίληψη και την ορατότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από την κοινωνία.
Η Μαριλένα μιλάει στο olafaq.gr και στην Ελενα Φάκου και αναφερόμενη στο  πιο ακραίο ομοφοβικό περιστατικό που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, λέει:
Έχω χάσει δουλειά λόγω αυτού. Κάτι που έμαθα μετά από ένα χρόνο.