ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ποιοι από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξελέγησαν στο ΔΣ


Tα πρώτα μη επίσημα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που έγινε σήμερα στην ΕΡΤ για την εκλογή των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. της εταιρείας παρουσιάζει το avgi.gr. Από τους δημοσιογράφους εκλέγεται ο Γιάννης Δάρρας που έλαβε 767 ψήφους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έναντι 524 ψήφων του συνυποψηφίου του Στέλιου Νικητόπουλου.
Με μικρή διαφορά ψήφων, εξελέγη επίσης, από το λοιπό προσωπικό (τεχνικούς, διοικητικούς κλπ) ο Μανώλης Παπανικήτας, με 657 ψήφους, έναντι 613 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιος Αλέξανδρος Νταλαπέρας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που επικαλείται η Αγγέλα Νταρζάνου στο avgi.gr, ψήφισαν περισσότεροι από 1.300 εργαζόμενοι της ΕΡΤ, δηλαδή περίπου 200 λιγότεροι από τον πρώτο γύρο.
Οπως σχολιάζει το avgi.gr:
Παρά τις προσπάθειες της διοίκησης της ΕΡΤ να προωθήσει για το ΔΣ πρόσωπα της εμπιστοσύνης της, η εκλογή του Γιάννη Δάρρα δείχνει την πλήρη αποτυχία αυτού του σχεδιασμού, ενώ και ο Μ. Παπανικήτας δεν θεωρείται «ελεγχόμενος» από τη Διοίκηση. Οι δύο εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν θητεία 5 ετών.