ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Όλη η τζαζ σε ένα ραδιόφωνο


Και εγένετο «Kosmos Jazz». Γέννημα-θρέμμα του Kosmos, το πρώτο αποκλειστικά διαδικτυακό του παιδί, είναι αφιερωμένο στην τζαζ και μπορείτε να το ακούτε στη διεύθυνση kosmosjazz.gr από σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.
Ένα μουσικό είδος με μεγάλη ιστορία, σπουδαίους δημιουργούς και παγκόσμια επιρροή επί σχεδόν έναν αιώνα, η τζαζ είναι ένας κόμβος για όλες τις μουσικές γλώσσες. Σημείο συνάντησης και αλληλεπίδρασης αμέτρητων μουσικών ρευμάτων απ’ όλο τον πλανήτη που με όχημα τον αυτοσχεδιασμό βρήκαν στην τζαζ το σημείο επαφής και επικοινωνίας.
Αυτή είναι η ματιά του KosmosJazz.gr. Κοσμοπολίτικη, πλούσια σε επιδράσεις και σε στοιχεία από πολλές και διαφορετικές λαϊκές παραδόσεις του πλανήτη. Τζαζ από το χθες και από τους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας της αλλά και σύγχρονη τζαζ από κάθε μεριά του πλανήτη. Και όλες οι ενδιάμεσες διαδρομές και στάσεις.

Συνθέσεις που έγραψαν ιστορία, φωνές που συγκλόνισαν κάθε μουσικόφιλο, αναζητήσεις και πειραματισμοί που άλλαξαν τη σύγχρονη μουσική. Όλα είναι στο kosmosjazz.gr, το διαδικτυακό παιδί του πιο κοσμοπολίτικου ραδιοφώνου της ΕΡΤ, του Kosmos 93,6.