ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην ΕΡΑσπορ


Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ παίζει μπάλα στη συχνότητα της ΕΡΑσπορ, το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, στις 20:00. Από το πρωί του Σαββάτου, οι ρεπόρτερ του πιο ιστορικού αθλητικού ραδιοφώνου θα καταγράφουν και θα μεταφέρουν μέσα από τα μικρόφωνα, τις προετοιμασίες για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα της ΕΡΑσπορ τροποποιείται για τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου από τις 16:00 και για τις επόμενες 8 ώρες, καταγράφοντας τον παλμό της ημέρας! Από το τι συμβαίνει στους εξωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ μέχρι την είσοδο των επισήμων και τα αποδυτήρια, οι ρεπόρτερ της ΕΡΑσπορ θα είναι παρόντες και θα ενημερώνουν με συνεχείς συνδέσεις.

Στις 20:00, ο Χρήστος Κοντός με τον Γιάννη Βοϊτσίδη θα «σφυρίξουν» τη «ραδιοφωνική» σέντρα του μεγάλου τελικού και θα περιγράψουν λεπτό προς λεπτό την κορυφαία αναμέτρηση.
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την απονομή που ακολουθεί, θέση μπροστά από τα μικρόφωνα της ΕΡΑσπορ παίρνουν και οι πρωταγωνιστές του μεγάλου Τελικού.

Στην  πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, εκτός από τους δύο σχολιαστές που θα περιγράψουν τον μεγάλο Τελικό, και οι Δημήτρης Μαλισιώβας, Γιώργος Μίνος, Πέτρος Μαυρογιαννίδης και Δημήτρης Καϊμάς.

  • **O αγώνας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας αποκλειστικά σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στην COSMOTE TV