ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Επικρατείας η Ολγα


Yπάρχει σενάριο η Ολγα Γεροβασίλη να είναι η επόμενη γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την περίπτωση η πρώην υπουργός θα κερδίσει και μία θέση στο Επικρατείας, ανοίγοντας την όρεξη πολλών στην Αρτα να διεκδικήσουν την έδρα σε ένα νομό που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετά δυνατός.
***
Επιστροφή στο Πανεπιστήμιο
Η υποψηφιότητα του Γιώργου Γεραπετρίτη στον Πειραιά ουδέποτε είχε «κλειδώσει» οριστικά και όλα ήταν υπό αίρεση και υπό συζήτηση. Ο υπουργός Επικρατείας άλλωστε έχει πάρει στους ώμους του πολύ μεγάλα βάρη και είναι λογικό να ζυγίζει με μεγάλη προσοχή τα επόμενα βήματά του. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γεραπετρίτης δεν θα είναι κάπου υποψήφιος, καθώς σε συνομιλητές του λέει πως κλίνει όλο και περισσότερο προς την απόφαση επιστροφής στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα.
***
Το ΠΑΣΟΚ «κοιτάει» Βριλήσσια
Πολλοί στη Χαρ. Τρικούπη θα ήθελαν να δουν τον δήμαρχο Βριλησσίων Ξένο Μανιατογιάννη υποψήφιο βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Το σχετικό φλερτ μάλιστα έχει προχωρήσει. Η συζήτηση από μόνη της δείχνει τις υπόγειες ζυμώσεις που υπάρχουν στην Κεντροαριστερά, καθώς η εκλογή του Μανιατογιάννη στον Δήμο Βριλησσίων το 2019 είχε πανηγυριστεί δεόντως από τον… ΣΥΡΙΖΑ. Για τον Βόρειο, πάντως, ακούγεται έντονα και το όνομα της Μιλένας Αποστολάκη.
***
Υποψήφια η κόρη του Μπέη
Μένω στο ΠΑΣΟΚ. Στην Α΄ Αθήνας θα είναι υποψήφια η κόρη του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και δημάρχου της πόλης Δημήτρη Μπέη, Ρωξάννη Μπέη, η οποία ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με τον συνδυασμό του Παύλου Γερουλάνου. Η 31χρονη δικηγόρος συμβολίζει την ανανέωση που θέλει ο Ανδρουλάκης και μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο και τον έμπειρο –και νυν βουλευτή– Κώστα Σκανδαλίδη αποτελούν μια δυνατή τριάδα στην πρώτη περιφέρεια της χώρας.