ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΝΔ: Κλειδώνει η Ντόρα, ο Καμπουράκης στα Χανιά


Τουλάχιστον τρεις θέσεις θεωρούνται κλεισμένες για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Παρά τον ορυμαγδό πληροφοριών και σεναρίων για τα στελέχη και τις προσωπικότητες που θα επιλεγούν για τις εκλόγιμες θέσεις, έως αυτή την ώρα φαίνεται να έχουν κλειδώσει μόνο τρία ονόματα: Ντόρα Μπακογιάννη, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ματίνα Παγώνη.
Για τον Γιώργο Γεραπετρίτη υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα, ενώ δεν έχει προσδιοριστεί η σειρά των «σίγουρων» – στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η κυρία Μπακογιάννη θα είναι επικεφαλής, όπως θα ήθελε.
Και μένει να φιξαριστεί η παρουσία του Κυριάκου Πιερρακάκη, ο οποίος θεωρείται φαβορί για μία θέση, από τη στιγμή που ισχύει η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να τον τοποθετήσει κυβερνητικό εκπρόσωπο στην προεκλογική εκστρατεία.
Να σημειωθεί ότι η μετακίνηση της κυρίας Μπακογιάννη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ανοίγει το δρόμο για να είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά ο Δημήτρης Καμπουράκης.