ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Κυρίαρχο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η καταδίκη σε ισόβια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου


 H καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα θέματα στα ΜΜΕ της Βρετανίας. Μέσα Ενημέρωσης όπως το Skynews,η Sun, η Dailymail, ο Guardian, η The Standard, ο Independent, αλλά και η Mirror παίζουν ως πρώτη είδηση την ενοχή του 33χρονου πιλότου.

Ενδεικτικά, η Daily Mail σχολιάζει πως ότι ο Μπ. Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος για την ανθρωποκτονία της νεαρής συζύγου του. Παράλληλα επισημαίνει ότι μετά τη δολοφονία ο δράστης «επινόησε ένα περίτεχνο σχέδιο» αναφορικά με το ότι η σύζυγός του δολοφονήθηκε από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Μετά από δίκη έξι ημερών, οι τρεις δικαστές και οι ένορκοι έκριναν ότι ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 19χρονη Καρολάιν Κράουτς ενώ είχε σχεδιάσει το έγκλημα τις προηγούμενες ώρες.

Ο Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος επίσης για τη δολοφονία του σκύλου της οικογένειας, της Ρόξυ. Υπενθυμίζεται πως την κρέμασε στην κουπαστή του σπιτιού τους, προσπαθώντας να σκηνοθετήσει ένα ψεύτικο σκηνικό ληστείας, επισημαίνει η Daily Mail.

Η Sun υπογραμμίζει ότι ο σύζυγος της Καρολάιν Κράουτς κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της Βρετανίδας μητέρας μπροστά στο μωρό τους, καθώς και για προσπάθεια να παραπλανήσει τις Αρχές. Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπνιξε την 20χρονη σύζυγό του πέρυσι τον Μάιο, πριν σκοτώσει με βάναυσο τρόπο τον σκύλο τους, Ρόξυ.

Το Skynews αναφέρει ότι ο Έλληνας πιλότος ελικοπτέρου, που προσπάθησε να ισχυριστεί ότι η Βρετανίδα σύζυγός του δολοφονήθηκε από ένοπλους ληστές στο σπίτι τους στην Αθήνα, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της.