ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Πρωτοφανής κίνηση από το TikTok σε βάρος του Τσίπρα - Κατέβασε βίντεό του


Σοβαρά ερωτήματα προκάλεσε η κίνηση του TikTok να κατεβάσει βίντεο του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης την Κυριακή του Πάσχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μαζικό report από δεξιά προφίλ ότι δήθεν το βίντεο παραβίαζε τους όρους περί παρενόχλησης και εκφοβισμού.
Πρόκειται για βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων (έχει αναρτηθεί και στο Instagram) που έδειχνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να παίζει μπάσκετ με τα μικρά παιδιά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του μεταξύ άλλων βοήθησε στο ψήσιμο του οβελία και μοίρασε δώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα στο TikTok παραμένει κανονικά το άλλο βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο Αλέξης Τσίπρας.
Κατά την επίσκεψή του ο Αλέξης Τσίπρας είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παιδαγωγούς, με τις μητέρες sos, καθώς και τις ανάδοχες οικογένειες από την Ουκρανία που φιλοξενούνται τον τελευταίο καιρό στις εγκαταστάσεις της Βάρης.

UPD
Επέστρεψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, το οποίο είχε αφαιρεθεί από το δημοφιλές μέσο σήμερα το πρωί, μετά από αναφορές χρηστών για παρενόχληση και εκφοβισμό.
Επειτα από ένσταση από πλευράς της Κουμουνδούρου, το βίντεο αναρτήθηκε εκ νέου πριν λίγο στην πλατφόρμα, καθώς στα 13 δευτερόλεπτα που αυτό διαρκεί, ο Αλέξης Τσίπρας εικονίζεται να σουτάρει βολές με παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη, που ουδεμία σχέση δηλαδή έχουν με το περιεχόμενο των αναφορών, οι οποίες υποβλήθηκαν για την απενεργοποίησή του.
Αν και το βίντεο είχε «κατέβει» από το Tik Tok, το ίδιο στιγμιότυπο παρέμενε αναρτημένο κανονικά στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Instagram.