ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Καλό ταξίδι Βαγγέλη


Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μαυραγάνης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του δημοσιογράφου Βαγγέλη Μαυραγάνη, ο οποίος «έφυγε» από ανακοπή σήμερα τα ξημερώματα.
Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1984 στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης ύλης. Στην ίδια εφημερίδα υπήρξε διευθυντικό στέλεχος όπου και θα παραμείνει έως το δραματικό της «κλείσιμο» το 2010, ενώ, στη συνέχεια θα εργαστεί στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Ο Βαγγέλης Μαυραγάνης υπήρξε ένας εργατικός δημοσιογράφος που τον χαρακτήριζε το πνεύμα συναδελφικότητας. Άνθρωπος ευθύς και αυθεντικός, με επαγγελματική ευσυνειδησία, ήταν αγαπητός από όλους. Η ξαφνική του απώλεια μας γεμίζει θλίψη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του, την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία και τον μονάκριβο γιο του Νικηφόρο.
Καλό ταξίδι Βαγγέλη.