ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ερχονται ριζικές αλλαγές στην ενημέρωση του OPEN - Ποιοι αποχωρούν και ποιοι μετακινούνται


Ντόμινο εξελίξεων φαίνεται ότι πυροδοτήθηκε στην ενημέρωση του OPEN μετά την περίοδο του Πάσχα. Πρόσωπα φεύγουν ή μετακινούνται ενώ άλλα αναζητούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το media.gr, ο Άκης Παυλόπουλος υπέβαλλε την παραίτησή του, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής Ώρα Ελλάδος το πρωί της Τρίτης, στον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Ο Άκης Παυλόπουλος αποχωρεί από το OPEN με το τέλος της σεζόν και όπως μαθαίνουμε έχει ήδη κλείσει την επόμενη συνεργασία του. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε επαφές το προηγούμενο διάστημα τόσο με τον ΣΚΑΪ, όσο και με το Star. Στο κάδρο, ωστόσο, φαίνεται πως έχει μπει και η ΕΡΤ1, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής.
Πολύ πιθανή φαντάζει , σύμφωνα με τις πληροφορίες του media.gr, η μετακίνηση της Μάριον Μιχελιδάκη από την μεσημεριανή ζώνη στο πρωινό. Η παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο με το κανάλι για ακόμη έναν χρόνο.
Επιπλέον φαίνεται πως η Φαίη Μαυραγάνη θα είναι το επόμενο πρόσωπο που θα αποχωρήσει από την ενημέρωση του OPEN, καθώς οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Από την άλλη, την Ευλαμπία Ρέβη, θεωρείται πολύ πιθανό να την δούμε του χρόνου είτε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, είτε στο δελτίο ειδήσεων.
- πηγή: media.gr