ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Ραδιοφωνική ραστώνη...


Πολλή μουσική, πολλές επαναλήψεις εκπομπών και πολλές μαγνητοφωνημένες ήταν το χαρακτηριστικό της ιδιωτικής Ραδιοφωνίας τις μέρες του Πάσχα. Σε μια περίπτωση μάλιστα, σε εκείνη του Alpha 9.89, υπήρχε και πολλή εκκλησιαστική λειτουργία ακόμα και σε ζώνες μεγάλης ακροαματικότητας, πρωί και απόγευμα. Στους σταθμούς υπήρξαν μαζικές έξοδοι στελεχών και παρουσιαστών, άλλων από τη Μ. Δευτέρα και άλλων από τη Μ. Τετάρτη.
Τη Δευτέρα του Πάσχα συνεχίστηκε η ραδιοφωνική ραστώνη με πολλές μαγνητοφωνημένες εκπομπές και με ελλείψεις στους παρουσιαστές. 
Ο Real δεν είχε μεσημεριανό μαγκαζίνο, αφήνοντας χώρο στον ανταγωνιστικό του Σκάι, που είχε, όπως κάθε μέρα, ωριαία ειδησεογραφική εκπομπή με τον Νίκο Στραβελάκη. 
Επίσης ειδησεογραφική εκπομπή μιας ώρας είχαν και τα Παραπολιτικά 90.1, που μαζί με τα άλλα θέματα (γαλλικές εκλογές, δολοφονία στη Βοιωτία, πασχαλινή έξοδος κ.λπ.) είχαν και μπόλικη Πισμπιρίγκου –κάτι λιγότερο από δεκάλεπτο στο τέλος της εκπομπής.
- από το harddog