ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Oργή για Ευαγγελάτο με την τρισδιάστατη απεικόνιση ενός από τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα


Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η τρισδιάστατη απεικόνιση ενός από τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην χθεσινή εκπομπή Live News του Mega, με την οποία επέλεξε να παρουσιάσει το ρεπορτάζ για την υπόθεση θρίλερ ο Νίκος Ευαγγελάτος, χθες Δευτέρα 28 Μαρτίου. Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις κατά του παρουσιαστή στα social media, ενώ κατατέθηκε και καταγγελία στο ΕΣΡ.
Στην καταγγελία, ζητείται η παρέμβαση του ΕΣΡ. «Ως τηλεθεάτρια, μου προκαλεί θλίψη, οργή, με προσβάλλει ως νοήμονα άνθρωπο και αμαυρώνει τη μνήμη των παιδιών, χωρίς να αναφέρω τη δαιμονοποίηση της οικογένειας και την κατασκευή ενόχων πριν τις αρμόδιες αρχές» αναφέρεται στην καταγγελία. Η καταγγέλλουσα που είναι δικηγόρος ενημέρωσε για την πράξη της από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media για την εκπομπή «Live News» του Ν. Ευαγγελάτου στο Mega, ζητώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ και της ΕΣΗΕΑ.