ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Μάιο στα περίπτερα η εβδομαδιαία Action24 Press


Για τον Μάιο αναπροσδιορίζεται χρονικά η κυκλοφορία της meta-εφημερίδας «Action24 Press» του Διονύση Παναγιωτάκη. Στα κεντρικά του ειδησεογραφικού οργανισμού έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός βγήκε το πρώτο δοκιμαστικό- κατά βάση από τους ανθρώπους του καναλιού- όμως μένει να διανυθεί κάποια απόσταση ακόμη έως ότου το έντυπο κάνει την πρώτη εμφάνιση του στα σημεία πώλησης.
Την κορυφή της διευθυντικής πυραμίδας αποτελούν οι Γιάννης Πολίτης (σύμβουλος Ενημέρωσης του ειδησεογραφικού οργανισμού), Γιώργος Κουβαράς και ο Χρήστος Μπάρλας (σύμβουλοι έκδοσης) και Γιώργος Ντουδεσκέας (διευθυντής σύνταξης), ο οποίος θα έχει και την εποπτεία της ηλεκτρονικής έκδοσης του εντύπου που θα αποτελεί «κόμβο» εντύπου και καναλιού.
Παραμένει σε εκκρεμότητα η διαδικασία-στοχευμένης- πρόσληψης κάποιων δημοσιογράφων η οποία αναμένεται να αρχίσει το επόμενο διάστημα.
Ο κορμός της εφημερίδας διαμορφώθηκε από το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού και πρόκειται να ενισχυθεί από επιλεγμένα πρόσωπα για ερευνητική δημοσιογραφία και αρθρογραφία.
Η «Action24 Press» θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο και θέλει να αποτελέσει μια άλλη πρόταση στην έντυπη ενημέρωση, όπως υποστηρίζεται. Θα είναι μεταξύ εφημερίδας και περιοδικού.
Το στίγμα της θα δίνει αφενός το σχήμα της- μεταξύ εφημερίδας και περιοδικού- αλλά και η ποιότητα του χαρτιού (ιλουστρασιόν) που θα τυπώνεται.
Η εβδομαδιαία έγχαρτη διάσταση του Action24 θα έχει πλούσια ύλη, η οποία δεν θα «κυνηγά» την ειδησεογραφία, όμως θα την παρακολουθεί και θα δίνει έμφαση στην «επόμενη μέρα» των γεγονότων.