ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Τo Final Four στο πόλο γυναικών στο ONE Channel


Τo Final Four της Euroleague στο πόλο γυναικών παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στο ONE Channel. Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός διεκδικεί στο «Παπαστράτειο» το ιστορικό back to back, την τρίτη Euroleague και το έκτο συνολικά ευρωπαϊκό του τρόπαιο.
  • Το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 17:00 θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην ουγγρική Ουίπεστ. Αμέσως μετά, στις 19:00, ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης, όπου η ισχυρή ισπανική Σαμπαντέλ αναμετράται με την ιταλική Πάντοβα. Το Pre-Game των αγώνων ξεκινά στις 16:45.
  • Την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 17:00 ο μεγάλος τελικός για τη στέψη της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ενώ στις 15:00 θα προηγηθεί ο μικρός τελικός της διοργάνωσης.
Τους αγώνες περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης με ξεχωριστούς καλεσμένους στον σχολιασμό. Στο ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι ο Γιώργος Μαζιάς και ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΥΙΠΕΣΤ ΣΤΙΣ 17:00
ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΠΑΝΤΟΒΑ ΣΤΙΣ 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΙΣ 17:00

Το ONE Channel είναι διαθέσιμο:
  • στην ιστοσελίδα του σταθμού www.onetv.gr
  • στη νέα υβριδική πλατφόρμα του MEGA, MEGA Play (πατώντας το κόκκινο κουμπί που βρίσκεται στο τηλεκοντρόλ της Smart TV)
  • μέσω της NOVA στη θέση 987 και της COSMOTE στη θέση 111.