ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Ανακατατάξεις σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1


Ανακατατάξεις φέρνει η τηλεθέαση στα προγράμματα των δύο καναλιών. Στον Σκάι ντόμινο αλλαγών επιφέρει η (πρόωρη κατά μία εκδοχή) ολοκλήρωση της καθημερινής σειράς «Μόλις χθες». Η σειρά αναμένεται να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους στις 30 Μαρτίου. Μεσοβδόμαδα δηλαδή.
Αλλά. Από την ερχόμενη Δευτέρα η εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» θα μεταδίδεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Δηλαδή στην ώρα που ήταν προγραμματισμό το καθημερινό σίριαλ.
Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά, επίσης, μετακινείται κατά μία ώρα και από βδομάδα θα μεταδίδεται στις 16.00 αντί για τις 15.00.
Στον ΑΝΤ1 το διάστημα 21.00- 22.30 μοιάζει με «μαύρη τρύπα». Η πολυπαθής- αν και επιτυχημένη- σειρά «Ήλιος» ξαναμετακόμισε. Είναι η τρίτη φορά που αλλάζει ώρα μετάδοσης. Το καθημερινό σίριαλ στην αρχή της σεζόν προβαλλόταν αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Με την ένταξη του «Ράδιο αρβύλα» πήρε «μετάθεση» στην απογευματινή ζώνη. Επέστρεψε στην βραδινή ζώνη καθώς τα ριάλιτι «Game of Chefs» και «Η Φάρμα» δεν «τράβηξαν». Στο μεταξύ έγινε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο σταθμός εξασφάλισε και μεταδίδει την σειρά «Υπηρέτης του λαού», με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι προτού γίνει πρόεδρος της χώρας, αξιοποιώντας το momentum.
Η σειρά «Ήλιος» μπορεί να μην άλλαξε ζώνη μετάδοσης (παρέμεινε στο prime time δηλαδή) άλλε μόλις- πάλι- ώρα έναρξης του επεισοδίου της (από 21.00 σε 21.30). Πλην όμως ακόμα και με αυτό τον ανασχεδιασμό φαίνεται ότι η τηλεθέαση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού.
Ο «Ήλιος» ξαναγύρισε στην απογευματινή ζώνη καθώς ο σταθμός επέλεξε να μετακινήσει τη σειρά νωρίς το απόγευμα αλλά αρκετά νωρίτερα από ό,τι την προηγούμενη φορά. Στο εξής (και μέχρι νεωτέρας;), η ελληνική σειρά μεταδίδεται έπειτα από το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» και θα δίνει «πάσα» τηλεθέασης στη σειρά με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι που πλέον όποιος θέλει να την βλέπει να την βρίσκει το απόγευμα πριν από το τηλεπαιχνίδι «5χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή.
Στην «μαύρη τρύπα» της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και πριν από τις «Άγριες μέλισσες», προστέθηκε το τουρκικό «Η ζωή του άλλου», με την ελπίδα να καταφέρει κάτι καλύτερο από ότι τα άλλα προγράμματα μέχρι τώρα. - από topontiki.gr