ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Καλή τύχη...


Είναι να μην σε πάει το ζάρι! Ξεκινάει ο Antenna στο πράιμ τάιμ με τους Αρβύλες, όλα καλά. Συνεχίζει με τον Ήλιο, κατάρα Θεού. Λιντ ιν στις Μέλισσες να κλαις, τι να κλαις, να οδύρεσαι.Μάλιστα; Μάλιστα.
Τι να κάνουμε, τι να κάνουμε, ξεκινάει η εισβολή στην Ουκρανία, ανάβουν τα γλομπάκια πάνω απ’ τα κεφάλια των υπευθύνων, νομίζουν ότι βρήκαν τη λύση:
Η μισή υφήλιος πήγε και αγόρασε τον Υπηρέτη του Λαού, να πάμε να τον αγοράσουμε κι εμείς!
Βασισμένοι, προφανώς, σε αυτό που οι Αμερικάνοι αποκαλούν «νόβελτι», ότι δηλαδή γίνεται χαμός σε όλο τον κόσμο με το ουκρανικό, δεν υπάρχει ούτε ένα κανάλι που να μην ασχολείται, άρα θα ασχοληθούμε και εμείς, αλλά όχι με δελτία ή με έκτακτες εκπομπές, θα ασχοληθούμε με κωμική σειρά.
Πάει κι αυτό; Πάει κι αυτό.
Οπότε μπαίνει το σήριαλ του Ζελένσκι αμέσως μετά απ’ τον Κανάκη και την παρέα του και κάνει πεντάρια!
Διότι μπορεί στις δημοσκοπήσεις οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να δίνουν ποσοστό συμπαθείας εβδομήντα τοις εκατό στην σκληρά δοκιμαζόμενη Ουκρανία, αλλά άμα κάτσουν στον καναπέ θέλουν απλώς να ξαλεγράρουν. Το κατάλαβε αυτό ακόμη και το Open, που είδε το εντεκάρι μέσο όρο να υποχωρεί σε πέντε και κάτι…
Εντάξει; Εντάξει.
Άρα ξαποστέλνουμε τον Υπηρέτη του Λαού στο απογευματάκι (γκουντ λακ!) και φέρνουμε στη θέση του τούρκικη σειρά που τη λένε η Ζωή του Άλλου, διότι είναι μαγεμένο απ’ τα τούρκικα το κοινό και θα πουλήσει, αποκλείεται να μην πουλήσει.
Και κάνει η Ζωή του Άλλου προχθές Δευτέρα, 2,7 τοις εκατό στα δυναμικά κοινά, στις ηλικίες από 18 ως 54 έτη. Χειρότερα και από τον Υπηρέτη του Λαού με δυο λόγια, αν έχεις Θεό…
Ένας μικρός ορυμαγδός σαν να λέμε και οι Αρβύλες έχουν ανακοινώσει ότι δεκαπέντε Απριλίου το σταματάνε το βιολί και πάνε Χαλκιδική για μπιτς βόλεϋ. Αλλά στις 3 Απριλίου ξεκινάει ο Σεφερλής στις δέκα το βράδυ, με την “Super Mammy”.
Καλή τύχη είπαμε; Είπαμε!

Χρήστος Ξανθάκης
MedioΠΙΛΑΦΟ / Newpost