ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

«Κοκκίνησαν» οι δρόμοι - Τεράστιες μοτοπορείες διανομέων για τα εργασιακά τους δικαιώματα (video)


Πλημμύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων από διανομείς της Efood, που πραγματοποιήσαν στάση εργασίας απαιτώντας αξιοπρεπείς συμβάσεις. Οι διανομείς.. πραγματοποίησαν σήμερα στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00, ενώ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως και ακολούθησε μοτοπορεία με κατάληξη τα γραφεία της efood στο Ν. Ηράκλειο. Αντίστοιχη κινητοποίηση υπήρξε και στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της περιφέρειας.
Την τετράωρη στάσης εργασίας στον κλάδο της εστίασης και των διανομέων προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν και τα μέλη της Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ).
Με τις κινητοποιήσεις, ανέφερε η ΠΟΕΕΤ, επιθυμεί οι διανομείς να στείλουν «το μήνυμα σε κυβέρνηση και εργοδοσία πως δεν είμαστε αριθμοί, αλλά άνθρωποι».