ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εκτακτη εκπομπή στον Alpha 989 για τις γερμανικές εκλογές


Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή από τον Alpha 989 για τις γερμανικές εκλογές αυτή την Κυριακή. Θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 19:00 και θα ολοκληρωθεί στις 23:30 το βράδυ. Με ανταποκρίσεις από.. την Γερμανία, τις Βρυξέλλες και την Ιταλία. Επίσης η εκπομπή θα φιλοξενήσει διεθνολόγους και ειδικούς ώστε να αναλύσουν το αποτέλεσμα και τις οποίες επιπτώσεις θα έχει στην ΕΕ.
***
Γερμανικές Εκλογές και στον ΣΚΑΪ. Στο στούντιο η Σία Κοσιώνη, ο Αλέξης Παπαχελάς και ο Παύλος Τσίμας. Την Κυριακή 26/9 στις 00.30. 
Λεπτό προς λεπτό το εκλογικό αποτέλεσμα, ζωντανές συνδέσεις με το Βερολίνο και οι πρώτες δηλώσεις νικητών και ηττημένων.
***
Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη, κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου στις 17.50.
***
Με πολύ κέφι, τις καλύτερες μουσικές επιλογές και την πιο θερμή ανταπόκριση από τους ακροατές ξεκίνησε το ταξίδι του νέου μουσικού ραδιοφώνου της Αθήνας, My Radio 104,6. Πάνω από 60 καλλιτέχνες του mainstream pop ρεπερτορίου συμμετείχαν στο μεγαλύτερο ON AIR Opening Party πάρτι που οργανώθηκε προχθες Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του My Radio 104,6.