ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Παπαχρήστος κατά Σκέρτσου - Επίθεση από τα «Νέα» στον «άτυπο υπουργό Υγείας»


Στο στόχαστρο του αρθρογράφου και συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργου Παπαχρήστου, βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Ο Γ. Παπαχρήστος σχολιάζοντας.. ειρωνικά κάνει λόγο για πολυπράγμονα και άτυπο υπουργό Υγείας και του καταλογίζει ευθύνες για το ανεπιτυχές εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.
«Θα μας τρελάνει μου φαίνεται αυτός ο πολυπράγμων Άκης Σκέρτσος ο άτυπος υπουργός Υγείας που διαβιοί στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος χθες αναφορικά με το ανεπιτυχές εμβολιαστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο υποτίθεται ότι αφ΄ υψηλού εποπτεύει:
"Έχουμε μια πανδημία των ανεμβολίαστων και εκεί πρέπει να εστιάσουμε την προσπάθειά μας να πείσουμε όσους ακόμη το σκέφτονται φοβούνται διστάζουν Δεν θα πείσουμε τους σκληρούς αντιεμβολιαστές που θεωρούν είτε ότι δεν υπάρχει πανδημία είτε ότι το εμβόλιο είναι κάτι βλαβερό για τον άνθρωπο. Πρέπει να πάμε στο μικροεπίπεδο και να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε σε επίπεδο επιστημόνων κοινωνικών δικτύων στο επίπεδο ανθρώπων που έχουν επιρροή και αξιοπιστία στον δημόσιο λόγο τους".
«Μεγάλος! Υπουργέ μου, γιατί μας λέτε τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει και δεν το κάνετε; Προς τι αυτή η εξ αποστάσεως προσέγγιση με ανοησίες του τύπου να πάμε στο μικροεπίπεδο. Εμείς να πάμε ή εσείς; Και κάτι ακόμη μην τα ρίχνουμε όλα στους αρνητές για το ότι έχουν αποτύχει οι στόχοι του εμβολιαστικού προγράμματος Υπάρχουν και προσωπικές ευθύνες».