ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Διευρύνεται η ΕΙΗΕΑ - 27 νέοι τίτλοι εφημερίδων


Ιστορική ήταν η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών η οποία πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021. Κατόπιν απόφασης της ΓΣ, ο αριθμός των τακτικών.. μελών της τριπλασιάστηκε, αφού 27 νέοι τίτλοι ημερήσιων και εβδομαδιαίων Αθηναϊκών εφημερίδων, συμμετέχουν πλέον στην Ένωση. 
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
 " Πρόκειται για μία πολύ σημαντική και καθοριστική εξέλιξη, καθώς με την διεύρυνση των μελών της ΕΙΗΕΑ, η οποία αριθμεί πλέον 41 μέλη, οι συλλογικές θεσμικές διαδικασίες για την προάσπιση και διαφύλαξη των δικαιωμάτων των εκδοτικών επιχειρήσεων, θα ενισχυθούν σημαντικά, αφού η Ένωση εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν των επαγγελματιών εκδοτών της Αθήνας.
Απώτερος στόχος της Ένωσης ήταν και παραμένει η προστασία και η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της ελευθεροτυπίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΗΕΑ με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τα νέα μέλη και εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ευρεία ανταπόκριση για συμμετοχή στα δρώμενα του κλάδου των εφημερίδων".